Известие

Collapse
No announcement yet.

Check за изгоряла крушка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
    Ами открил е проблема , някаква платка. Оправил я е. Но утре щял да проверява и още нещо си ... Та дано проблема да се реши.

Не че не вярвам , макар да ми се струва страно , но все пак това е "алфа"... знам ли...
    Но дори да е от това , как ще съм сигурен дали оборотомера който купувам ще е читав?
    Явно знаете за проблема , кажете поне какво общо им оборотомера с заден габарит?
    Чек контрола на светлините е на платката на оборотомера
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Значи се надявам да е открил правилната платка
      Благодаря за разяснението!

Comment

Update по проблема.
        Платката е тази която каза Bobo. Бил изгорял един от 6-те чипа, които били отговаряли за check-a. Сега търсят чип...

Comment

А няма ли да е по-лесно да намерят оборотомер, заедно със шестте чипа, дето са му на платката?

Comment

Намериха ЧИП , но искат минимално 50бр. по 5лв да се закупят. Така че за сега нищо не става...
            Явно ще трябва да търся оборотомер... та ако някой има... ( ще пусна обява )
            Поне имам пълно ревизиране на цялата ел система
            Довечера ще я взимам колата.
            K'во да ви говоря...

Ще си запиша номера на чипа и ще си пробвам късмета в ebay

Comment

Що се занимаваш с глупости не мога да се сетя, като още преди време ти казаха да си търсиш нов оборотомер? И като пари е по-малко, и като нерви!

Comment

Казвам веднага :
                Ако бях си купил оборотомер преди разяснението на Бобо и откритието на майстора , беше напълно възможно да си купя оборотомер без платкта отзад , нали ? Т.е. щях да си имам стрелкички... не си ли съгласен?

П.С. Чипа e VND810M

Comment

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
                  Казвам веднага :
                  Ако бях си купил оборотомер преди разяснението на Бобо и откритието на майстора , беше напълно възможно да си купя оборотомер без платкта отзад , нали ? Т.е. щях да си имам стрелкички... не си ли съгласен?

П.С. Чипа e VND810M
                  Имам оборотомери ако имаш зор звънкай
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Вземи си VND830SP-E от http://bg.farnell.com/jsp/search/bro...01&Ntt=vnd&Ntx=
                    Мисля, че ще работи , ако не- турни по един резистор паралелно на крушката за да вдигнеш тока.
                    Last edited by dobromirski; d.m.y г., 10:43.

Comment

Това ли са съвместимите чипове ?
                      VND810M
                      VND810MSP-E
                      VN5012AK-E
                      VN5050AJ-E
                      VND5050

Comment

Working...
                      X